V A N   H A R T E   W E L K O M ...

Filadelfia en PRZ gaan samen verder!

Pinkstergemeente Filadelfia en Pinkstergemeente Rotterdam-Zuid (PRZ) hebben besloten om per 1 januari 2021 samen verder te gaan als één gemeente. De afgelopen jaren hebben we al veel gezamenlijk gedaan en zo hebben we elkaar goed leren kennen. Nu verstaan we dat het de tijd is om de handen ineen te slaan en samen één gemeente te vormen.

De administratieve afwikkeling van dit samengaan zal nog enige tijd vragen, net als het komen tot één nieuwe website en een nieuwe naam voor de samengevloeide gemeente. Tot die tijd blijven de websites van beide gemeenten actief: www.filadelfia.nl en www.pinkstergemeenterotterdamzuid.nl.

Formeel blijven beide kerkgenootschappen in 2021 nog voortbestaan, maar per 1 januari 2021 zijn alle leden inclusief het volledige leiderschap van Pinkstergemeente Filadelfia formeel ingevoegd onder de statuten van het kerkgenootschap dat nu nog Pinkstergemeente Rotterdam-Zuid heet. We zien uit naar onze groei in eenheid en onderlinge liefde!

U bent zeer welkom om onze gemeente te bezoeken! Wij hopen dat u mag merken dat Gods liefde samenbindt en dat er in de buurt een plek is waar mensen samen willen optrekken om God en elkaar te dienen; een plaats om lief en leed te delen en elkaar te bemoedigen, te troosten en te helpen waar mogelijk. We zien naar u uit!

Ook nodigen wij u uit om wat rond te kijken op deze website voor een eerste kennismaking.

Veel (kijk)plezier en graag tot ziens!
-- DagelijksWoord.nl

Collecte van mei is bestemd voor:

Jon en Anja Erickson in Guinee

Collecte van juni is bestemd voor:

Familie Videler in Zuid-Afrika. Gift voor dit zendingsdoel is helaas alleen mogelijk in de collectebus tijdens de erediensten.

Wilt u het goede doel van Jon en Anja in Guinee financieel ondersteunen, dan kunt u uw gift overmaken onder vermelding van 'Guinee Medisch- en Gemeentewerk'

Ons tijdelijke logo is bekend!

Doet u ook mee met onze spaaractie voor Nieuwe Generatie Brazilië? Hiervoor zijn lege statieflessen welkom. U kunt ze inleveren in de doos op de gang. Hartelijk dank alvast!